OVER DE ONDERNEMING

RVW Works ben ik gestart begin 2016 naast mijn studie Bouwkunde en Architectuur. De projecten die ik doe, zijn vooral kleinschalig tot middelgroot van aard en gericht op zowel professionele als particuliere partijen. Duurzaamheid, esthetica en flexibiliteit zijn de basiswaarden waarnaar gestreefd wordt in elk project. Daarnaast vind ik het persoonlijk belangrijk om in een goede (informele) werkrelatie te werken met de partijen met wie ik optrek, omdat ik geloof in de kracht van het elkaar kennen en daarmee het beste te kunnen geven wat er nodig is voor de specifieke opdracht of opdrachtgever.

 

LOGO ONTWERP

Het logo is het visitekaartje van de onderneming en daarom is met zorg nagedacht over de vormgeving.

De berg

De berg staat voor de kracht waarin ik mij onderscheid. Mensen kunnen op mij vertrouwen, wat ik zeg zal ik ook doen. Hierin zal ik altijd streven om het beste te geven. Een rots staat daar symbool voor. In het logo is het silhouet van de berg genaamd Lionshead afgebeeld, welke in Kaapstad, Zuid-Afrika gelegen is.

De cirkel

In mijn werkzaamheden die ik aanbied ben ik een all-rounder. Persoonlijk heb ik ook een breed gebied waar ik talenten bezit en intresses heb liggen. Dat maakt dat ik kan ondersteunen op vele vlakken.

Kleur donker grijs

Donkergrijs drukt de professionaliteit uit die ik nastreef in deze onderneming. Het staat voor zekerheid en stabiliteit.

Kleur oranje

Deze kleur is gekozen omdat het optimisme en creativiteit uitdrukt.