WELKOM BIJ RVW WORKS

IN HET KORT

RVW Works is een zelfstandig en freelance onderneming binnen de wereld van bouwkunde en architectuur. Ondertussen zijn we 6 jaar onderweg met bouwkundige projecten voor- en samen met professionele en particuliere partners en klanten. De grote mate van flexibiliteit om diensten vorm te geven binnen elke unieke situatie met consistente betrouwbaarheid is onze drijvende kracht.

DIENSTEN

RVW Works staat voor u klaar binnen alle fases en onderdelen van het ontwerp- en bouwproces. Voor een compleet project van begin tot eind, of alleen een onderdeel daarbinnen. Neem contact op een uitgebreid te kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

%

BESTAANDE SITUATIE INMETEN EN INTEKENEN

%

ARCHITECTURAAL EN BOUWKUNDIG ONTWERP

%

BOUWKUNDIG TEKENWERK

%

VERGUNNING AANVRAAG

%

2D & 3D VISUALISEREN

ONZE ONTWERP PRINCIPES

Ontwerp is naast het programma, altijd gebaseerd op de locatie karakteristieken van de omgeving. Alleen dan komt het gebouw volledig tot zijn recht en is optimaal gebruik gegarandeerd.

Duurzaamheid is al lang geen trend meer maar een integraal in het hele ontwerp. Het kent vele gezichten, zoals: energieverbruik, materiaalgebruik, indeling vrijheid, etc. Allen met als doel verbruik van het gebouw over de gehele levenslijn te minimaliseren.

De detaillering van het ontwerp is essentieel om het karakter van het bouwwerk compleet tot zijn recht te laten komen. Details zijn tevens ook de sleutel voor het optimaal functioneren van het gebouw.

Door het volledig uittekenen met 3D CAD software, worden afzonderlijke onderdelen zo goed mogelijk op elkaar afgestemd en worden fouten voor het bouwen al zo veel mogelijk geëlimineerd.

Schuur met B&B wind- en waterdicht!

De casco uitvoering van de schuur met B&B in Doornspijk door Bouwbedrijf Achter de Molen is wind- en water dicht! Het binnenwerk zal door de opdrachtgever zelf worden uitgevoerd. De schuur is in elk geval gereed is voor gebruik, de B&B volgt later.

Bekijk alle projecten

Neem contact op

INFORMATIE VOOR ZAKELIJKE PARNERS

RVW Works heeft grote ervaring met freelance werk voor architecten in zeer nauwe samenwerking. Meest voorkomende uitbesteedde werkzaamheden zoals het intekenen van bestaande toestanden en bouwkundige inpassingen tot aan de vergunningaanvraag is een groot deel van onze opdrachtenportfolio. Als geen ander weten we dan ook dat overeenkomend software gebruik de sleutel is tot samenwerking. RVW Works is hoofdzakelijk vaardig en bezit licenties voor de software van Graphisoft ArchiCAD, SketchUp Pro, Photoshop, Illustrator, Indesign en Lumion. Meer weten wat we voor uw professionele ontwerpdiensten kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Graphisoft ArchiCAD

SketchUP Pro

Grafische programma’s

LUMION rendering

Bedrijfs gegevens

Telefoon: +31 627361113

Adres: Bovenweg 67, Doornspijk

KVK Utrecht: 65316177

Bank: NL45 ABNA 0488 7943 90

Tussen elke overeengekomen opdracht met RVW Works zijn Algemene voorwaarden van toepassing.

Lees deze hier terug.