WELKOM BIJ RVW WORKS

OVER DE ONDERNEMING

RVW Works ben ik gestart begin 2016 naast mijn studie Bouwkunde en Architectuur. De projecten die ik doe, zijn vooral kleinschalig tot middelgroot van aard en gericht op zowel professionele als particuliere partijen. Duurzaamheid, esthetica en flexibiliteit zijn de basiswaarden waarnaar gestreefd wordt in elk project.

Ruben van Wijngaarden

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

%

BOUWKUNDIG TEKENEN

%

MODELLEREN

%

VISUALISEREN

%

ONTWERPEN

MODELLEREN

VISUALISEREN

ONTWERPEN

BOUWKUNDIG TEKENEN

Voor meer informatie over dienstverlening, gaat u naar de doelgroep die bij u aansluit.

Ooglijdersgasthuis Utrecht

Met ontwerpteam Donders onder leiding van Asnova architecture, is door RVW Works meegewerkt aan het uittekenen van het omvangrijke monumentale project het Ooglijdersgasthuis in Utrecht. Een mooi transformatie project van voormalig schoolgebouw naar luxe appartementen. Een divers project door de combinatie van nieuwbouw en bestaande bouw.

Bouw van schuur met B&B gestart!

De uitvoering van de schuur met B&B in Doornspijk is in samenwerking met Bouwbedrijf Achter de Molen gestart. We kijken uit naar een mooi bouwproces!

Summerstudio

 

De zomer van 2018 heb ik deel genomen aan de summerstudio van 100 Fold Studio in Montana, USA. Een ontzettend inspirerende tijd, met veel persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er een project uitgevoerd en volledig doorlopen van ontwerp tot bouw. Kijk voor het uitgebreide verhaal en video's bij summerschool .

Bekijk alle projecten

Neem contact op

PROJECT PARTNERS