WELKOM BIJ RVW WORKS

OVER DE ONDERNEMING

RVW Works ben ik gestart begin 2016 naast mijn studie Bouwkunde en Architectuur. De projecten die ik doe, zijn vooral kleinschalig tot middelgroot van aard en gericht op zowel professionele als particuliere partijen. Duurzaamheid, esthetica en flexibiliteit zijn de basiswaarden waarnaar gestreefd wordt in elk project.

Ruben van Wijngaarden

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

%

BOUWKUNDIG TEKENEN

%

MODELLEREN

%

VISUALISEREN

%

ONTWERPEN

MODELLEREN

VISUALISEREN

ONTWERPEN

BOUWKUNDIG TEKENEN

Voor meer informatie over dienstverlening, gaat u naar de doelgroep die bij u aansluit.

Ooglijdersgasthuis Utrecht

Met ontwerpteam Donders onder leiding van Asnova architecture, is door RVW Works meegewerkt aan het uittekenen van het omvangrijke monumentale project het Ooglijdersgasthuis in Utrecht. Een mooi transformatie project van voormalig schoolgebouw naar luxe appartementen. Een divers project door de combinatie van nieuwbouw en bestaande bouw.

Schuur met B&B vergund!

De vergunning van voor de schuur met twee B&B logies in Doornspijk is afgegeven! Dat betekent dat er binnenkort gestart kan worden met de bouw hiervan. De schuur met B&B voorziening is geheel volgens ontwerp van RVW Works en zal in samenwerking met Bouwbedrijf Achter de Molen uitgevoerd worden.

Summerstudio

 

Deze zomer heb ik deel genomen aan de summerstudio van 100 Fold Studio in Montana, USA. Een ontzettend inspirerende tijd, met veel persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er een project gedaan en volledig doorlopen van ontwerp tot bouw. Kijk voor het uitgebreide verhaal en video's bij summerschool .

Bekijk alle projecten

Neem contact op

PROJECT PARTNERS